Friday, 30 September 2011

proposal??????

malam ni aku kena siapkan sedikit sebanyak tentang proposal kerja ilmiah aku,maklumlah hari isnin dah kena jumpa penyelia,,tapi macam mana nak start buat ni..tadi dah pegi DBP cari bahan untuk buat proposal ni,alhamdulillah buku yang aku cari tu ada kalau tak????oklah apepun nanti kita jumpa lagi ek aku dah nak start buat proposal ni...

Monday, 26 September 2011

fuhhh...

bestnyer hari ni dapat mempelajari sesuatu yang baru...
edit-edit gambar dan banyak lagi..
jom sape-sape nak belajar hehe...

Thursday, 22 September 2011

eeee...geramnyer aku....macam mana ******* boleh tahu ni....
sape la yang bagitahu dia ni.....
malu la aku lepas ni jumpa dengan dia...

Thursday, 15 September 2011

halooo selamat hari malaysia,selamat hari merdeka...

happy holiday semua...
aku bangga menjadi rakyat malaysia..
negara yang aman dan damai...
aku sangat menghargai pejuangan pahlawan zaman dahulu untuk mencapai kemerdekaan..
aku tidak dapat membayangkan bagaimana kalau aku hidup di zaman penjajah...
yang hidup dalam ketakutan,serba kekurangan,
pastinya aku tidak kuat menghadapinya,,
oklah ape-apepun selamat hari malaysia dan selamat hari merdedeka....
bye bye bye

assalamualaikum..

hehe..sukanya dah ada blog sendiri...
tanpa menyusahkan orang lain pulak tu..
berjaya jugak akhirnya..